Ad! – Så dårlig hygiejne medfører det, hvis du ikke skifter din håndklæder ofte nok

Er du egentlig klar over, hvor dårlig hygiejne du får på dit badeværelse, hvis du ikke skifter dine håndklæder ofte nok? Det er nok ikke alle, der kender til konsekvenserne, men det burde de, for det er nemt at sørge for bedre hygiejne.

 

De fleste sætter pris på god hygiejne og et rent badeværelse. Alligevel er det ikke alle, der sørger for at få gjort bugt med bakterierne, selvom de ofte gør rent. Man skal nemlig huske at skifte sine håndklæder, hvis man vil undgå bakterier.

 

Når du træder ud af badet, dejligt ren og blød, er det altid dejligt at tørre sig for vand i et rent håndklæde. Hvis du har det på samme måde, så skal du faktisk skifte dit håndklæde hver 3. eller 4. dag, viser flere danske og amerikanske undersøgelser, som Boligmagasinet har skrevet om.

 

Det samme gælder håndklædet, som du og dine gæster bruger efter at have vasket hænder.

 

Konsekvenserne ved ikke at udskifte sine håndklæder på badeværelset ofte nok er i værste fald, at bakterier får optimale forhold til at yngle og udvide bestanden, og det vil de fleste nok gerne undgå.

 

Måske er det af dovenskab, at nogle vælger ikke at udskifte håndklæderne ofte nok, men i nogle tilfælde kan det også være, at man simpelthen ikke har håndklæder nok til at kunne udskifte dem og samtidig nå at vaske.

 

Derfor er det en god idé at anskaffe sig nok håndklæder til at kunne komme bakterieynglen på badeværelset til livs, og heldigvis kan du få billige håndklæder i høj kvalitet, så du slipper for at skulle gå på kompromis med sugeevne og design.

 

Husk, at det altid er en god idé at vaske dine håndklæder ved mindst 60 grader, så du er sikker på at dræbe de bakterier, der måtte sidde i dine håndklæder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *