Arrangér et brag af en fest med lækker mad og god stemning

En fest kan være mange forskellige ting: et bryllup, en 40-års fødselsdag, et studentergilde, et jubilæum, et sølvbryllup, eller ”bare fordi”. Lige meget hvilken anledning du har til at holde en god fest, kan der være mange ting, som er værd at skænke en tanke, inden forberedelserne til festen går i gang:

  • Hvornår skal festen foregå? Både i forhold til dato og tidspunkt på dagen.
  • Hvor mange mennesker skal inviteres til festen? Og hvem skal inviteres?
  • Hvor skal festen foregå? Skal der eksempelvis lejes nogle store lokaler, som har plads til op til eksempelvis 50 gæster? Eller er der fin plads hjemme i stuen, eller i baghaven på den solbeskinnede sommerdag?

Udover dette, kan selve maden også være en vigtig faktor, for at sikre både glade, mætte og veltilpasse gæster, samt for at sikre den gode, sjove og behagelige stemning blandt selskabet. Hvis du vil undgå at stå med det store ansvar og al besværet med at lave al maden selv til dine mange gæster, kan det være en god idé at betale for catering til fest. På denne måde kan du slippe for de mange forberedelser med maden, og kan derved koncentrere dig om de andre forberedelser både før, under og efter festen, samt fokusere på at tilbringe tid med og hygge om alle dine dejlige gæster.

Hos Lemenu.dk kan du, uanset anledning, finde en leverandør i dit område, sådan at du kan få lækker mad ud af huset. På deres hjemmeside skal du blot søge på postnummer eller by til dit område, hvorved du kan skrive din ønskede pris per kuvert, til hvor mange mennesker maden skal leveres, din e-mail og en eventuel bemærkning – og herefter modtager du tre helt konkrete tilbud fra nogle restauranter i dit område. På denne måde har du flere forskellige cateringfirmaer at vælge imellem, både i forhold til hvor mange gæster der kommer til din fest, samt hvor mange penge du ønsker at bruge på maden til din fest. På hjemmesiden kan du også se menuerne fra nogle af de forskellige firmaer, som matcher den søgning som du har indtastet. Herved har du mange forskellige muligheder for diverse lækker mad i dit område – du skal blot vælge hvilken du ønsker.

Gode idéer, når du skal planlægge maden til din fest

Inden du vælger hvilken catering du vil gøre brug af, til at levere maden til din fest, kan følgende være en god idé:

  • Prøvesmag maden inden du vælger.
  • Undersøg markedet for forskellige cateringfirmaer grundigt.
  • Benyt dig af andres erfaringer via anmeldelser og anbefalinger fra internettet, samt vennernes og familiens gode eller dårlige erfaringer.
  • Sæt dig ind i dine gæsters begrænsninger i forhold til allergier, veganere, vegetarer og lignende, så du kan sørge for at det pågældende cateringfirma er forberedt på, for eksempel, at have et kødfrit alternativ til vegetarerne. På den måde kan du sikre dig at alle dine gæster bliver mætte, hvilket sikrer den gode og behagelige stemning til din fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *