Bliv tjekket, hvis du har symptomer i underlivet

Har du smerter eller andre symptomer i underlivet? Hvis du mærker symptomer i underlivet, der gør, at det føles anderledes end det plejer, så er det en god idé at blive tjekket. Hellere gå til lægen en gang for meget end at vente og se tiden an, hvis du har smerter eller forstyrrelser i underlivet.

Det er vigtigt, at du passer på dig selv og din krop, og at du reagerer og bestiller tid til en undersøgelse, hvis du bliver bekymret over symptomer i underlivet, du ikke er vant til. Bekymringer kan gå ud over din dagligdag, og din søvn kan blive påvirket – både hvis du har ondt, men også hvis du ligger i din seng og spekulerer over dine symptomer, så du har svært ved at falde i søvn. I stedet for at gå og vente bør du ringe til din læge og få en tid til en gynækolog.

Vær ikke bekymret over symptomer i underlivet

Smerter i underlivet eller blødningsforstyrrelser kan give bekymringer. Men ofte er der en helt naturlig forklaring, og du kan få hjælp hos en gynækolog. Du kan læse mere om forskellige symptomer i underlivet her. Symptomer i underlivet behøver ikke at være et tegn på sygdom. Så kom afsted og bliv tjekket. I langt de fleste tilfælde er alt helt i orden, og så får du vished og kan slippe for at gå og være bekymret.

Har du svært ved at sove på grund af symptomer i underlivet

Smerter i underlivet giver søvnproblemer for mange kvinder. Men vidste du, at det hjælper at ligge på siden med benene trukket lidt op, når du eksempelvis har smerter i underlivet? Når du sover i fosterstilling bliver presset på musklerne i underlivet mindsket, og det kan hjælpe dig til at sove bedre.

Sover du i en seng med gamle madrasser, så kan du også opnå bedre søvn ved at investere i en ny seng. En seng holder generelt ikke mere end 7-10 år. Madrassens støtte bliver slidt med årene, og du risikerer at vågne op træt eller med en øm ryg, hvis du ikke skifter til en ny seng.

Det koster selvfølgelig lidt at købe en ny seng. Men en god søvn er bare så vigtig for at have det godt. Så det kan bestemt betalt sig, hvis din seng er ved at være gammel. Vil du gerne spare penge, så kan du måske nøjes med at skifte madrassen. Tag ud i en sengebutik og tag dig tid til at prøve at ligge på madrassen, inden du køber. Prøv eventuelt at tage i Drømmeland, der har flere butikker fordelt over hele landet. Du kan finde en oversigt over butikker og åbningstider her. Så kan ekspedienterne hjælpe dig med at vælge en seng, der har den rette hårdhed til din krop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *