Et opslag i det sunde leksikon!

Vi er ved at nå enden på dette fantastiske 2017, hvilket også betyder at vi kan forsøge at runde af på vores speciale område – nemlig sundhed. Det helt store mærkepunkt for vores blog er selvfølgelig at berige Jer med spændende og idérige tiltag fra den almindelige dansker, som alt sammen kan hjælpe os til at blive sundere. I 2017 har der været nogle gode punkter, og det er også en tydelig tendens, at vi som folk bliver sundere for hver dag der går, hvor mindre sukker og ikke mindst tobaksrøg har været nogle af de store mærkesager i 2017.

Faktisk, så har vi næppe set så stor en reduktion i antallet af eks-rygere, som vi ser nu. Der kan være mange grunde til at vi ser et lavere antal rygere end hidtil, dog er der nogle klare punkter som uden tvivl har været med til at skubbe os i den rigtige retning.

Først og fremmest er det umuligt at undgå at det næppe er ”cool” at rygere længere – en tendens der dog ikke just er kommet i år, men i takt med at færre og færre ryger, så bliver det også langt mindre attraktivt at påbegynde denne forfærdeligt dårlige vane. Det er uden tvivl heller ikke sjovt at være ryger efter den rygelov som efterhånden indtrådte for nogle år tilbage – du får nemlig sjældent lov til at ryge indenfor, hvilket af respekt for dine med mennesker er en fantastisk ting.

Den helt store grund til at vi ikke ryger

Det er ikke noget nyt, at det ikke længere er sejt at ryge, så det kun en lille del af et mindre antal rygere. Den helt store grund til at vi ikke længere ryger i så stort antal skyldes nogle af de mange nye muligheder man har fået for at stoppe med at ryge. Her er det ret specifikt at e-cigaretten kommer ind i billedet, da den om nogen har formået at blive populær og derved mindske antallet af rygere vi har i Danmark. Du kan i mange tilfælde få lov til at ryge indenfor, hvilket gør tingene noget nemmere, men dog anbefaler vi at du helt holder op med at ryge, men bruger
e-cigaretterne som et fantastisk springbræt til helt at kvitte rygningen helt.

Det sunde valg har generelt haft meget fokus hos os i 2017. Vi bliver markant mere bevidst om hvad vi indtager, hvilket kun er godt for os som nation, da vi derved kan opleve en markant øget produktivitet på arbejdspladserne. Vi som mennesker får også mere energi når vi spiser sundere, hvilket kun er dejligt – men der skal selvfølgelig også være plads til en lille snack hist og her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *