Giv dig selv den bedste tandlæge oplevelse

Tænderne er noget vi bruger hver eneste dag og flere gange om dagen. De fleste af os børster dem også to gange om dagen og måske endda tandtråd en gang imellem. Alligevel er det ikke alle der med jævne mellemrum tager til tandlæge, for at få tænderne tjekket, så man kan være sikker på at de ikke kun ser ud til at have det godt. Det er noget vi bør og her kommer SlagelseTand ind i billedet. Det er nemlig ikke en tandlægeklinik, som de er flest. De går det ekstra skridt for at give dig en behagelig og tryg oplevelse.

SlagelseTand laver alle almindelige behandlinger i klinikken og selvfølgelig også almindelige tandtjek. Og netop fordi der er mange der undlader at tage til tandlæge, har de sørget for at din oplevelse er behagelig og din behandling er 100% smertefri. Det er selvfølgelig en kæmpe fordel for dig som patient, hvad end du har tandlægeskræk eller ej. Men netop fordi der også er mange der ikke tager til tandlæge, netop fordi de har tandlægeskræk, gør det også at du kan være mere tryg ved at tage afsted.

Det bedste du kan få

Alle klinikkens tandlæger er specialuddannet i kirurgi, inden for alle mulige behandlingsmetoder. De har det nyeste udstyr og generelt bare det bedste af det bedste.
Klinikken er hyggelig og de går meget op i at klinikken er så lækker som muligt. De slår sig endda op på at være en super god klinik for dig, hvis du har lidt tandlægeskræk. Udover den behagelige klinik og den 100% smertefri behandlinger, har de også en lang række andre tiltag, for at gøre dig så tryg som muligt. Både nogle generelle råd på deres hjemmeside, du kan tage til dig, samt beroligende medicin på klinikken, hvis det er nødvendigt. De sikrer sig selvfølgelig også at alt der sker er noget du er med på, så du ikke bliver overrasket af noget under dit besøg.

SlagelseTand gør alt der skal til for at tandlægebesøget ikke bare bliver endnu en ting der kommer til at gå i glemmebogen. Det er vigtigt at holde dine tænder ved lige, så du ikke risikerer at de ikke står til at redde til sidst. Der er ikke noget mere irriterende end store regninger der kunne være undgået!