Hvad er fiskeolie godt for?

Fiskeolie er godt for flere ting. Undersøgelser har dokumenteret, at fiskeolie har en gavnlig effekt, når det kommer til sygdomme som leddegigt og hjertesygdom. Fiskeolie kan samtidig også være gavnlig for synsudviklingen hos små børn. Det er dog ikke kun små børn og folk, der er syge, der kan have gavn af et tilskud af fiskeolie, hvorfor fiskeolie i kapselform og flydende fiskeolie da også er utroligt populære produkter blandt danskerne.

Fiskeolie virkning – hvad gør fiskeolie i din krop?

Du kan bruge fiskeolie mod ledsmerter, da fiskeolie dæmper smerter og inflammation i kroppen. Fiskeolie virker også blodfortyndende og modvirker sammenklumpning af blodet, hvilket nedsætter risikoen for blodpropper. Fiskeolie kan samtidig være med til at stabilisere ens hjerterytme. Der er derfor rigtig mange fordele ved at indtage fiskeolie, og du skal ikke være bange for, at du kommer til at indtage for meget fiskeolie.

Fiskeolie indeholder omega-3-fedtsyrerne EPA og DHA. Disse er vigtige, for at kroppen kan fungere optimalt. Kroppen kan dog ikke selv danne nok EPA og DHA, og EPA og DHA må derfor tilføres kroppen gennem kosten.

Hvordan får jeg nok fiskeolie?

Den bedste kilde til fiskeolie er fed fisk. Til kategorien af fed fisk hører blandt andet sild, laks og makrel. Spiser du ikke særlig meget fisk til daglig, kan det være en rigtig god idé at tage et tilskud af fiskeolie, for på den måde at sikre at du får nok omega-3. Nordic Naturals Omega-3 har en høj råvarekvalitet og findes i flere forskellige udgaver. Du kan derfor her selv bestemme, om du ønsker at indtage fiskeolien i kapselform eller i flydende form. Fiskeolien er tilsat citrus, hvilket giver en frisk smag. Nordic Naturals Omega-3 findes også til børn. Produkterne kan både købes i fysiske butikker og online. Du kan læse mere om Nordic Naturals her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *