Kom til bunds i den negative bearbejdning af informationer med nye redskaber og metoder indenfor psykologien

Føler du at det kan være svært at forholde sig positivt til dine omgivelser, måden du tænker og forholder dig til de informationer du får? Eller føler du at ikke er tilfreds med dig selv og måden du oplever dig selv på? Måske du har overvejet at se en psykolog?

Hos Re-View er der en række af dygtige og kompetente psykologer, med vidt forskellige specialiseringer og baggrunde. Fælles for dem alle er at de arbejder efter de nordiske etiske regler for psykologer og de er medlemmer af dansk psykologiforening. Deres formål er at hjælpe dig til at skabe en ligevægt og balance i dit følelsesliv, som kan afspejle sig i dit egentlige liv.

Metakognitiv terapi

En forholdsvis ny metode til behandling af psykiske udfordringer i hverdagen, er metakognitiv terapi hos Re-View. Metakognitiv terapi er en psykologisk teori og metode, der er baseret på forskning i angst og depression. Metoden er meget veldokumenteret og er særligt kendt for sin hurtige og vedvarende bedring. I samarbejde med psykologen i processen, får man nogle redskaber til at anskue livet anderledes på. 

Hvis vi dykker grundigere ned i Metakognitiv terapi, ser vi CAS, der er en anderledes bearbejdning end ’’raske’’ mennesker. Det kognitive opmærksomhedssyndrom CAS indeholder overdrevet bekymring og grubleri. Især over ting der kan gå galt eller har gået galt. Det bliver vedligeholdt af en uhensigtsmæssig mestring strategi/adfærd, der holder problemerne i skak.

Dygtige psykologer med mål for dig

I samarbejdet med en af de dygtige psykologer fra Re-view, vil i gennemgå en proces hvor i sætter nogle mål. Det kunne være at lære at tage kontrollen over tankemylderet og de uhensigtsmæssige opmærksomhedsmønstre. Mød blandt andet Jane, der arbejder med tilgangene fra metakognitiv psykologi og intensiv psykodynamisk coaching/terapi (ISTDP), som hun bruger til at behandle depression, stress og angst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *