Sådan forbedrer I sundheden på jeres arbejdsplads

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til

I de senere år er der kommet et langt større fokus på sundheden på arbejdspladsen. Både når det kommer til såvel det fysiske som det psykiske arbejdsmiljø. Denne tendens kan nok ikke mindst tilskrives det faktum, at vi skal være længere og længere tid på arbejdsmarkedet. Og derfor er det også vigtigt at sikre, at vi har de bedste arbejdsforhold.

I denne artikel vil vi se nærmere på nogle af de tiltag, I kan foretage på din arbejdsplads for at hjælpe den fysiske sundhed lidt på vej. Derfor får du 3 gode råd til, hvordan I kan forbedre sundheden på jeres arbejdsplads.

Sørg for at rengøringen er pletfri

I det daglige bruger vi omtrent halvdelen af vores vågne timer på vores arbejdsplads. Det stiller en del krav til omgivelserne. En stor del af det at have et sundt arbejdsmiljø falder nemlig tilbage på omgivelserne på arbejdspladsen. Er der nusset, indelukket eller dårligt indeklima på din arbejdsplads? Så er det et rigtig godt sted at sætte ind, hvis I vil forbedre sundheden.

I bør derfor heller ikke spare på rengøringen på arbejdspladsen. Mange mennesker betyder nemlig mange bakterier, og det er derfor ingen sag at smitte hinanden, når man går tæt op ad hinanden i det daglige. Derfor kan I med fordel vælge at have en professionel rengøringsservice tilknyttet arbejdspladsen, således I aldrig skal være i tvivl om, at renligheden er i top på jobbet. Klik ind på https://www.rengoringsfirma.dk/ og læs meget mere om, hvordan I bedst sikrer et sundt og rent arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Hav en frugtordning

Selvom der er en stigende tendens til at putte frugt og grønt i indkøbskurven blandt danskerne, så er der stadig lang vej endnu til at implementere det i alles hverdag. Og vil du gerne være med til at sikre, at I får masser og vitaminer og mineraler og samtidig dropper den usunde kageordning? Så vælg at gøre frugt og grønt til en naturlig del af jeres hverdag på arbejdspladsen.

Det kan I eksempelvis gøre med en frugtordning, hvor I modtager frisk frugt til medarbejderne. Hos Frugtkurven kan du finde et stort udvalg af frugt inden for forskellige abonnementsordninger. Det er derfor ligeså let at være en lille virksomhed såvel som en stor koncern med disse ordninger, da du kan finde og skræddersy frugtordninger, der passer til jeres behov i virksomheden.

Læg pauser ind i arbejdsdagen, hvor I bevæger kroppen

Hvis dit arbejdet foregår mestendels bag en computerskærm, er du sikkert bekendt med de mange plagsomme følger, der kan komme heraf? Stiv nakke, ondt i lænden eller smerter i skuldrene er typiske symptomer på en dårlig arbejdsstilling og kan være til stor gene i hverdagen. Derfor kan det være en rigtig god idé at bryde dagligdagen op, så du ikke sidder i den samme stilling i for mange timer i træk.

Det kan I blandt andet gøre ved at indlægge små pauser i arbejdsdagen, hvor I skal lave nogle øvelser sammen. Op og stå, hop lidt på stedet. Lav strækøvelser eller små flows. Alt, der kan dæmme op for muskelsmerterne. Og når I gør det i fællesskab, bliver det også en hel del sjovere.