Sådan indretter du stuen i det lille hjem

Det kan være en udfordring at få plads til det hele, når stuen ikke er særlig stor. Heldigvis kan du stadig få plads til det meste, hvis du er lidt smart med indretningen og valg af møbler. Læs denne oversigt og få tips til smart boligindretning.

Praktiske møbler

Når der ikke er mange kvadratmeter at lege med, er det en god idé at have møbler, som har flere funktioner. Det kunne f.eks. møbler, som har indbygget opbevaring. Der findes masser af sofaer på markedet, som også har indbygget opbevaring. Det giver dig en masse plads til at opbevare ting, som ellers skulle stå i et stort skab og optage plads. Kig også gerne efter en chaiselong sofa i mange udgaver. Du kan på den måde personalisere din sofa, så den passer bedre til din stues størrelse og form.

Smart opbevaring

Udover opbevaring i sofaen kan du også overveje måder hvorpå du bedst opbevarer dine ting. Du kan f.eks. overveje et højskab. Det er et skab, som ikke optager meget gulvplads, men giver dig faktisk masser af opbevaringsplads. Det er derfor et møbel, som passer perfekt til det lille hjem. Derudover kan du også overveje at bruge væggene til opbevaring. Det er ikke sværere end at sætte nogle hylder op, som kan have dine bøger, planter og småting stående.

Fokuser på det vigtigste

Uanset hvor smart man er med møbler med flere funktioner og smart opbevaring, er det ikke sikkert, at du kan finde plads til alle de ting, som du gerne vil have i stuen. Derfor er det en god idé, at du fokuserer på det vigtigste. Spørg dig selv hvad du bruger stuen til og indret dig efter det. Mange mennesker bruger stuen til at slappe af i. Derfor kan du prioritere at få plads til en sofa eller et par lænestole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *