Skift med fordel cigaretterne ud med e-cigaretten

Der er nærmest gået modedille i brugen af e-cigaretter, og mulighederne her indenfor er da også mangfoldige. E-cigaretter varierer i størrelser, producenter, udseende og justeringsmuligheder, og du kan som bruger af disse benytte dig af et væld af justerbare indstillinger – e-cigaretten kan brænde med mere eller mindre styrke, så du får dampskyer af forskellige størrelser, og du kan sågar tilkøbe dig forskellige væsker, som du kan hælde i dine væskebeholdere.

Dette giver dig interessante smagsoplevelser, så du frit kan vælge og vrage i mellem din favoritter. Mulighederne er altså mange indenfor e-cigaretverdenen, men fordelene stopper slet ikke her.

e-cigaret

Mindskede sundhedsrisici ved brug af e-cigaretter fremfor cigaretter

Når du vælger at skifte cigaretterne ud med e-cigaretter, så vil du mærke en stor forskel. Med de forskellige muligheder for indstilling af styrke vil du kunne opleve en større effekt af nikotin, da man simpelthen kan øge mængden af denne betydeligt, hvilket ikke er muligt i en cigaret. Det vigtigste er dog, at du ved inhaleringen af din e-cigaret ikke vil få alle de skadelige stoffer, som du finder i cigaretter. Du vil undgå tjære og de mange andre kemikalier, som er til stede i en cigaret. Det er altså disse kræftfremkaldende stoffer, som du let kan springe over.

Ikke hundrede procent sikkert – men ideelt alternativ

Man bør ikke tænke på e-cigaretterne som værende sunde eller ufarlige. Det skal ses som et alternativ til cigaretter, som klart er at foretrække, da sundhedsrisiciene her er minimale. Nikotin får du stadigvæk igennem e-cigaretterne, og nikotinen er det vanedannende stof ved rygning. E-cigaretten hjælper dig altså ikke med at bekæmpe en rygeafhængighed, men det gør denne rygeafhængighed mindre farlig. Nikotin er ikke i sig selv kræftfremkaldende, og skifter man til e-cigaretter, så vil man altså undgå over 40 af de kræftfremkaldende kemikalier, som man kan finde i almindelige cigaretter.

Hvis du derfor døjer med rygeafhængighed, og du ser det som værende alt for uoverskueligt at stoppe, så bør du gøre dig selv den tjeneste at skifte til e-cigaretter. Der er mange positive virkninger af dette, som du kan læne dig op ad indtil den dag, hvor du endeligt vil kvitte nikotinen.

Du kan blandt andet klikke klikke her for at få inspiration og et overblik over udvalget af e-cigaretter på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *