Styrk dit helbred med en afslappende rejse til Cuba

Har vinteren været hård for din krop? Så skal du måske tage på en afslappende tur til Cuba, hvor du kan genvinde kræfterne og få styrket helbredet. Sol og varme er godt for helbredet. For det første får vi livsvigtig D-vitamin, når vi opholder os i solen. Varmen og solen er desuden godt for det psykiske helbred, især efter en lang og mørk vinter. Det kan derfor styrke ens helbred at tage på en ferie sydpå og få fyldt depoterne lidt op igen. Tag til Cuba og slap helt af på de lækre strande med en kold drink i hånden.

Nationalparker giver ro i sjælen

Hvis man gerne vil på en ferie, der skal give ekstra ro i sjælen efter en periode, hvor man måske har været stresset eller deprimeret, kan det være helt fantastisk at opleve natur og dyreliv. Naturen kan give en helt speciel ro i sjælen, hvor man kan føle at helbredet bliver bedre bare ved at man går og ånder den friske luft ind og nyder de smykke syn. På Cuba er der rig mulighed for at få ro i sjælen ved at opleve naturen og dyrelivet.

Man kan for eksempel tage til den smukke nationalpark Guanaroca Laguna. Her kan man opleve et smukt og rigt dyre- og planteliv. For at komme hen til parken, som egentlig er en laguna, skal man med båd. Fra båden kan man bl.a. opleve 2000 smukke og lyserøde flamingoer. Herefter kan man tage videre og opleve det historiske Jagua Fort. For at runde den fredfyldte tur af, kan man tage til landsbyen El Perche. Her kan du opleve hvordan de lokale fiskere bor og arbejder. Man må desuden ikke snyde sig selv for en forfriskende dukkert i det smukke vand.

Afslapning og ro i byen

Hvis du vil opleve bylivet i Cuba, er dette ikke ensbetydende med stress og jag, som det kan være i mange andre byer rundt omkring i landet. Livet på Cuba er i det hele taget fredfyldt. Du kan f.eks. opleve den lille hyggelige by Baracoa. I byen ligger der nogle forskellige fæstninger, som er en tur værd. Hvis man søger ekstra fred og ro kan man med fordel besøge den katolske kirke. Man bør desuden besøge byens chokolademuseum. Her kan du for alvor få ro i sjælen og sørg selvfølgelig for at få en smagsprøve eller to med hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *