Styrk dit sind med en musikalsk hobby

Musik er et universel sprog, som fylder mere og mere i hverdagen. Musik passer også ind i næsten alle sammenhænge. Om det er styrketræning, fest eller lektielæsning der er på programmet, så findes der altid noget musik, der passer til situationen. Musik bruges også som terapiform, da det kan have en afstressende effekt. Dette gælder også, hvis du selv er udøvende musiker. Det er sundt at have en hobby ved siden af træningen, så hvorfor ikke give dig i kast med musikkens forunderlige univers?

Hvordan kommer jeg igang med at spille musik?

Først skal du vælge et hovedinstrument. Dette kan være lettere sagt end gjort, for musikforretningerne bugner af forskellige instrumenter. Det mest populære instrument er guitaren, men den kan være temmelig svær at komme igang med. Har du aldrig beskæftiget dig med et strengeinstrument før, vil det i begyndelsen være hårdt for dine fingre. Du vil få vabler, og du vil opleve ømhed i fingrene. Hvis du vil hurtigt igang med musikken, er guitaren næppe det rigtige valg.

Derimod kan et instrument som en ukulele få dig hurtigt og nemt igang med at spille akkorder og melodier. Ukulelen er mindre end en guitar, og har kun 4 strenge. Den er stemt anderledes end en guitar, hvilket gør akkorderne mere enkle. Derudover er den nem at tage med rundt, da den ikke fylder meget. Strengene er heller ikke lige så hårde at trykke ind på en ukulele, hvilket gør øvningen betydeligt lettere. Alligevel kan mange af de teknikker, du lærer på en ukulele, overføres til guitaren. Så hvis guitaren er dit yndlingsinstrument, kan ukulelen være et godt springbræt på vej mod at mestre guitaren. En ukulele kan fås i både en elektrisk og en akustisk udgave. Den akustiske er dog den mest almindelige. Køb en ukulele her, og kom godt igang med din musikalske hobby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *