Sundhedsfordele ved at bruge CBD-olie

CBD-olie går også under navnet cannabisolie, og det er et produkt, som er udvundet af cannabisplanten. CBD-olie indeholder dog under 0,2 THC, og produktet er derfor ikke euforiserende. Af samme grund er CBD-olie 100 % lovligt, og det kan derfor bruges uden hverken juridiske eller sundhedsmæssige konsekvenser.

CBD-olie kan til gengæld give sundhedsmæssige fordele, og olien har allerede hjulpet rigtig mange mennesker. Læs mere om cbd olie og bliv klogere på, hvilke lidelser CBD-olie kan afhjælpe.

Hvorfor CBD?

Selve cannabisplanten har en lang historie inden for behandling af forskellige lidelser. I årtusinde har forskellige civilisationer brugt planten til behandling af smerter eller sygdom, og derfor er det kun naturligt, at planten igen gør sit indtog i moderne behandling.

Dog har cannabisplanten gennem mange år haft et dårligt ry for sin forbindelse til den skadelige rygning af planten, som er euforiserende. Men CBD-olie har intet med den rygende udgave af planten at gøre, og CBD-olie er 100 % naturligt og uden bivirkninger.

CBD-olie har til gengæld potentiale til at afhjælpe mange forskellige lidelser som eksempelvis:

  • Søvnløshed

  • Stress

  • Angst

  • Kroniske smerter

CBD-olie indeholder forskellige aktive stoffer, som er bevist at have en positiv virkning på kroppen. Olien indeholder også en masse essentielle næringsstoffer som eksempelvis vitaminer og mineraler, som kroppen har gavn af. CBD-olie har desuden antiinflammatoriske egenskaber, som har potentiale til at hjælpe med både akne, menstruationssmerter og lignende.

Dertil oplever mange kræftpatienter, at CBD-olie har en positiv virkning på bl.a. kvalme i forbindelse med kemoterapi, mens olien også har givet appetitten tilbage og generelt øget velbehaget i forbindelse med behandling mod kræft.

Det er dog vigtigt at huske, at CBD-olie og andre CBD-produkter er ikke medicin, og at de ikke kan diagnosticere, behandle eller kurere sygdomme. Derfor er det en god idé at rådføre sig med egen læge, før du starter på et nyt kostsupplerende program med CBD-olie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *