Undgå tandlægeskræk

De fleste ved godt, at det er vigtigt, at de går til tandlægen. Alligevel er der mange danskere, som ikke har været til tandlægen i flere år. Det er forskelligt, hvorfor man ikke kan lide at gå til tandlægen. For mange handler det primært om, at de har flere dårlige oplevelser med tandlægen.

Hos tandlægen Vores Tænder i Lyngby har de i mange år arbejdet med at få flere til at gå til tandlægen. Smertefri tandbehandling har her været et vigtigt værktøj til at få flere til at besøge tandlægen regelmæssigt.

Hvad er smertefri tandbehandling?

Det handler om at få patienten til at slappe af, så de igen har lyst til at gå til tandlægen. 4 ud af 10 danskere lider af tandlægeskræk, og det bliver kun værre af, at man undgår tandlægen. For hvis du undgår tandlægen i flere år, så har du også dårligere tænder, når du en dag skal til tandlægen.

På den måde føles det værre, når du kommer til tandlæge. På den måde kan det bekræfte dig i, at det er en dårlig idé at gå til tandlægen. Det er grunden til, at Vores Tænder har fokus på dig, så I sammen kan skabe et roligt miljø.

Det handler om tillid

Det behøver ikke gøre ondt at tage til tandlægen, da tandlæger er eksperter i at undgå smerte. Du får lokalbedøvelse, hvis der er noget, som de ved, vil gøre ondt. Så det er ikke sådan, at der er noget, du skal bekymre dig om.

Du kan trygt stole på din tandlæge, da de er interesseret i, at du har det godt, da det er det eneste, som får dig til at komme tilbage. Hvis du har tandlægeskræk, er det en god idé at fortælle det til din tandlæge.

På den måde kan tandlægen tage højde for det og give dig gode råd.