Undgå kønssygdomme med Durex kondomer

Har du en tendens til at glemme kondomet, når du skal have sex? Så udsætter du sig selv for muligheden for at få en kønssygdom. Lær her, hvor vigtigt det er at bruge kondom, og hvordan du kan gøre det til noget sjovt.

Gør prævention til noget sjovt i sengen

Prævention lyder ikke sexet, og mange taler om det, som om det er noget pinligt. Det er dog meget vigtigt, at du bruger prævention. Durex kondomer er de bedste på markedet, og de kan gøre, at du ikke bliver smittet med kønssygdomme. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du har lyst til at beskytte dig selv Kønssygdomme er ikke noget, man skal joke med, fordi de er meget alvorlige. Det er dog de fleste, der altid tænker, at det kun sker for naboen. Dog er det vigtigt, at du vælger at tage et aktivt valg om at beskytte dig selv i sengen, men også beskytte din partner.

Hvis du ikke helt ved, hvordan du skal stoppe forspillet, for at finde et kondom frem, så er det bare at gøre det. Din partner vil sætte pris på, at du beskytter hinanden med et kondom. I har dog mulighed for at gøre det til noget sjovt i sengen. Der er bare én af jer, der skal finde et kondom frem, og det kan du vælge at tage et aktivt valg om at gøre. Du kan tage ansvaret for at finde kondomet frem. Derefter kan I gøre det til noget fælles og lækkert at sætte det på. På den måde bliver det ikke akavet, at der er en, der akavet sidder og kigger på, men at det er noget fælles, I gør. På den måde bliver det meget sjovere, og det bliver til en fælles opgave.

Durex kondomer kan gøre en kæmpe forskel

Kondomer er så vigtige, især når du er helt ung. For der er det svært at forså vigtigheden af kondomer. Det du kan gøre er, at du kan købe nogle Durex kondomer og altid have dem på dig. På den måde er du altid klar på at beskytte dig.

Det sker jo tit, at folk glemmer deres kondomer, så derfor er det godt altid at have kondomer på dig. På den måde er du altid klar til at beskytte dig selv.

Behold nydelsen, selvom du bruger kondom

Hvis du er bange for, at der ikke kommer nydelse på samme måde, når du bruger kondom. Så er det en skrøne. Du kommer til at få lige så meget nydelse, og det samme gør din partner. I sørger bare for, at I beskytter jer selv, mens I nyder hinanden.

Det er bare så vigtigt for dig at vide, hvor vigtigt det er at bruge kondom. Du kan få samme nydelse, og du kan sørge for, at ingen bliver uønsket gravide, og at ingen bliver udsat for chancen for at blive smittet med en kønssygdom. Det er kun win win at bruge kondom, så altid husk at bruge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *