Ventoux – Bjerget og brandet

For de fleste mennesker gælder det, at når man nævner navet Ventoux så vil de med det samme komme til at tænke på et bjerg, som har dette navn. Men der kan folk godt tro om igen, for det er bestemt ikke den eneste ting i verden, som har dette navn. For hvis man ved bare en smule om cykelsport og cykeludstyr så vil man vide, at der i dette ganske land netop er blevet skabt en virksomhed, som har et brand, der hedder Ventoux, og det som de laver er netop cykeludstyr.

Med Ventoux går det stærkt

En af de vigtigste ting ved brandet Ventoux er, at dem, som har lavet denne virksomhed ved hvor meget fart betyder. For hvis du er med i et cykelløb så er der absolut ingen form for præmie til den person, som ligger der bagest og ikke kan følge med. Derimod er der en meget stor præmie til den person, som rent faktisk formår at køre så stærkt, at vedkommende kommer først i mål. Det vil sige, at i cykelsporten så bliver man belønnet hvis man er hurtig. Netop derfor er det fra Ventoux side meget vigtigt at sige til folk, at det som de ved betyder noget det er fart.

Med tøjet og det andet udstyr, som du kan købe fra Ventoux er der en stor sandsynlighed for, at du kommer hurtigst i mål. Det er klart, at de ikke kan garantere dig det da det altid vil kræve en stor portion fart i sig selv og træning selvfølgelig også, at komme i mål. Det er således ikke nok med godt tøj fra Ventoux i sig selv. Men hvis du står i en situation, hvor der er to personer, som er præcist lige så gode til cykelsport så er der ofte én ting, som ender med at afgøre hvem der vinder bjergkørslen. Og det er den person, som har det bedste tøj og det tøj, som muliggør at man kører meget hurtigt. Dette hurtige tøj kunne meget vel komme fra Ventoux, som netop er meget erfarne på dette område.

Få Ventoux på ryggen

Hvis du skal ud og køre professionelt på cykel så er Ventoux altid meget interesserede i at høre fra dig. For i det tilfælde så kan det være, at du har en ny sponsor i Ventoux. Vi er nemlig altid interesserede i at sponsorere dygtige cykelryttere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *