3 gode råd til dig der lytter på snorken hver nat

Har man en sambo, en kæreste eller er man gift bor man ofte sammen til dagligt. Man lever sit liv sammen og noget af det eneste som man gør hver eneste dag sammen, er at sove sammen. Der er nogle tilfælde hvor man hører at nogle vælger at sove hver for sig. Den hyppigste tendens er dog at folk sover sammen. Sover sammen selvom den anden part snorker eller har andre irriterende sovevaner, som gør det svært for den anden part at få sin nattesøvn. I denne artikel får man her tre gode råd til hvordan man skal håndtere det, hvis ens partner snorker.

1 Vælg et andet sovespot i ny og næ

Det kan være rigtig svært for den ene partner at få en ordentlig nattesøvn, hvis den anden snorker sig igennem hele natten. Mangel på søvn kan give mange udfordringer i løbet af den næste dag og de kommende dage frem, hvis det fortsætter.

Det er derfor en god ide at tage nogle dage ud af ugen, hvor man sover et andet sted i huset, hvor man ikke kan høre det. Der er mange par der helst gerne vil sove sammen om natten, men man må gå lidt på kompromis nogle gange, hvis begge parter skal have en ordentlig nattesøvn.

2 Anbefal at få gjort noget ved snorken

Snorker ens partner så meget at det går ud over ens nattesøvn hver eneste dag, skal man overveje at tage brug af lidt mere drastiske metoder. Snorker man rigtig meget, kan man få en kirurgisk behandling som blandet andet består af radiofrekvensbehandling af den bløde gane og de tungemandler, fjernelse af ens mandler og flere små indgreb, som fjerner ens snorken permanent.

Hos Rhinoklinikken kan de udføre denne slags behandlinger. De er specialister i øre, næse og hals, samt specialister indenfor næse-bihule samt stemmebåndssygdomme og snorkekirurgi. Alle deres medarbejdere har mange års erfaring inden for området og de yder derfor den helt optimale behandling og pleje under hele forløbet. Du kan læse meget mere og Rhinoklinikken lige her.

3 Får du for lidt søvn? Undgå stress med en effektiv behandling

Har snorken været med til at give dig for lidt søvn i løbet af ugens dage, skal man passe på det ikke udformer sig til stress. Der er mange der ikke vil indse at hjælp udefra kan være en god ide. Der er mange personer der går rundt med stress uden at vil indse det og vælger man at ignorere det, kan det gå hen og blive rigtig slemt.

Hos MindCPH kan de hjælpe dig med flere forskellige former for behandling og herunder stress. Deres behandling er super effektiv, målrettet og bygger samtidig på ny viden omkring stress og metakognitiv terapi.

Deres behandlinger er tilpasset personligt til dig, din situation, dit behov og dine udfordringer. Det kan være man har en hverdag som går rigtig stærkt, men føler man trives i den, men man kan godt mærke at kroppen så småt er begyndt at sige fra. Begynder kroppen af sige fra, går det ud over ens søvn, ens humør og ens handlekraft. Læs meget mere om Mind CPH og deres behandling via linket.