Akupunktur kursus

Er du fascineret af kroppen og hvordan kroppen hænger sammen? Så kan det være, at du bør overveje at studere til akupunktør. Det kan også være, at du allerede er inde i feltet, fx som massør, zoneterapeut eller noget helt tredje, og ønsker du at udvide dit felt med akupunktur? Så kan du tage et akupunktur kursus, så du må behandle dine egne kunder i din klinik. Du kan eksempelvis tage et akupunktur kursus med fokus på øreakupunktur, så du netop må behandle med akupunktur på dine kunders ører. 

Akupunktur kursus der underviser i både teori og praksis

Akupunktur er to sammensatte latinske ord. Acus betyder nål, og punktura betyder at stikke. For at kunne forstå og anvende akupunktur i praksis, er det altså nødvendigt med en hvis teoretisk forståelse for området. På dit akupunktur kursus får du derfor en yderst grundig gennemgang af teorien bag akupunkturen.

En anden særdeles vigtig del af dit akupunktur kursus er punktlæren, der blandt andet indeholder en præcis gennemgang af akupunkturpunkternes placering i forhold til de anatomiske strukturer samt en grundig angivelse af stik- og behandlingsteknik.

Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode, som stammer fra Kina og andre dele af Fjernøsten, og som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i kroppens akupunkturpunkter. Princippet i akupunkturbehandlingen er, at behandleren indsætter tynde nåle i bestemte punkter på patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Akupunktur kursus i ører og afspænding 

Dette akupunktur kursus henvender sig til alle, der har interesse i øreakupunkturens spændende verden, og alle, som ønsker at lære mere om, hvordan kroppen afspændes via akupunktur. Øreakupunktur kaldes også auriculoterapi, og er en vestlig teknik, der er udviklet af Dr. Paul Nogier. Denne teknik tager udgangspunkt i at benytte øret som reflekszone, for at behandle kundens smerter og stressrelaterede lidelser og tilstande. Disse principper hviler på videnskabeligt dokumenterede metoder samt en neurofysiologisk anskuelse af mennesket som helhed.

Dette akunpunktur kursus, samt mange andre, er utroligt spændende, og hvis du er blevet interesseret, og har lyst til at vide mere om kurser i akupunktur, så kan du lige her finde dit perfekte akupunktur kursus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *