Det skal du gøre for at undgå Uro i benene

Flere og flere lider af lidelsen rastløse ben, som er en lidelse, der giver ubehag og smerter i benene. Det primære symptom på lidelsen er en stærk uro i benene, hvilket oftest opstår om aftenen eller om natten. Det udløser som regel en stor trang til at bevæge benene, hvilket ofte har en positiv virkning, da bevægelse lindrer den uro og ubehag, man har i benene. Her kan du læse mere om Uro i benene

Et univers af muligheder

Men kan man så kun slippe af med uro i benene ved at bevæge sig? I og med at bevægelse af kroppen går ind og lindrer uroen i benene, så er det en oplagt måde til at undgå uro i benene. Men hvis du er en af dem, som har uro i benene, og som måske ikke lige har den store interesse eller tid til at motionere, så er der også andre muligheder! Først og fremmest bør du undgå koffein og alkohol, som netop er nogle stoffer, der er kendt for at forværre rastløse ben. Derudover kan det også behandles ved hjælp af massage og akupunktur – det kan dog ofte gå hen at blive en dyrere omgang, hvis man skal have behandlinger gentagende gange. En anden måde hvorpå du kan undgå uro i benene er ved kompressionsbehandling – og det er en smart og effektiv måde! I dag kan man nemlig købe en kompressionsstøvle til hjemmebrug. På den måde kan du f.eks. sidde hjemme i din sofa og påføre dig denne støvle, samtidig med at du modtager en god og effektiv behandling. Så det skal du gøre for at undgå uro i benene!

Du kan altså godt slippe af med uro i benene på andre måder end ved at dyrke en masse motion. Og når først du oplever en smertelindring i dine ben, så vil du også opleve langt mere velvære i hverdagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *