Husk at få frisk luft – derfor er det så vigtigt

Det er ikke altid, at vi får frisk luft nok, og det kan have konsekvenser for vores helbred. Kan du skrive under på, at du slænger dig i sofaen lidt for ofte og ikke kommer ud og får brugt noget af alt den energi, som du har? Det kan de fleste nok, og selvom du måske kan føle, at du er helt energiforladt, så er frisk luft nemlig en naturlig remedie mod det. Dette er fx tilfældet i mange lejligheder i storbyerne, hvor man ikke har adgang til en altan. Det kan hurtigt blive indelukket, og det er ikke just fordi, at man har lyst til at gå hele vejen ned af samtlige trappetrin for at komme ud, hvis man bor på øverste sal. Gør derfor dig selv en tjeneste, og anskaf en flot altan.

3 grunde til at frisk luft gør os bedre

Det er ingen hemmelighed, at frisk luft er godt for os, men på hvilke punkter er det helt præcist gavnligt? Du er opvokset med, at din mor og/eller far konstant fortæller dig, at du skal gå ud. Men er det nu også rigtigt? Ja! Ja, det er det!

Frisk luft har indflydelse på indlæringsevnen

Skulle I også løbe eller gå en runde i skolegården, når der blev indelukket i klasserne? Det er ikke helt tilfældigt, at det var tilfældet. Et dårligt ventileret klasselokale betyder en oplagring af CO2, og det giver hovedpine og koncentrationsbesvær.

Opnå et bedre humør

Har du før oplevet, at du var gladere, efter du fik trukket en ordentlig mængde frisk luft gennem luftvejene og ned til lungerne? Al forskning siger, at frisk luft gavner vores humør, så tag en gåtur, hvis du føler, at hovedet bliver tungt, og dagen er træls.

Kom til at bevæge dig mere

Får du nok frisk luft, så ser du ofte hverdagen lidt mere klart. Det er et stort incitament og en kæmpe motivationsfaktor til at komme ud og røre dig lidt mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *