Ondt i ryggen om morgenen? Læs om løsningerne her

Vågner du op med smerter i tyg og nakke? Det kan der være mange grunde til. Én af dem kan være den seng du sover i. Læs mere i denne korte oversigt.

Hvorfor vågner du med rygsmerter?

Der kan være mange grunde til, at du vågner med øm ryg eller smerter om morgenen. Hvis smerterne er slemme, bør du kontakte en læge eller fysioterapeut. Læs mere om Fysioterapi her. Én mulig medvirkende forklaring kan være din seng. Hvis din krop ikke bliver ordentligt understøttet i løbet af natten, kan din rygsøjle blive vredet ud i nogle unaturlige positioner. I løbet af en lang nat kan presset på rygsøjlen derfor udvikle sig til ømme fornemmelser og smerter om morgenen. Derfor er det vigtigt, at du sover i den rigtige seng for dig, så du kan få din skønhedssøvn. Hvis du vil læse mere om ydre skønhed, så Klik her.

Den rigtige fasthed i madrassen

For at din rygsøjle kan få den rette støtte i løbet af natten, er det vigtigt, at du sover på en madras med den rette fasthed. Mange mennesker sover i en seng, som er alt for blød og som tillader din krop at synke ned i madrassen. Det kan bøje og vride din rygsøjle ud af sin naturlige position og resulterer i rygsmerter. I stedet skal du vælge efter en madras, som hjælper med at holde din rygsøjle så lige som muligt.

Den rigtige hovedpude

Ligesom en for blød seng ikke giver den rette støtte til ryggen, kan den forkerte pude heller ikke give den rette støtte til nakken. Puder kommer i forskellige tykkelser, og du skal derfor vælge den rigtige tykkelse for dig. I mange tilfælde vil det bedste valg være en middeltyk pude, men byt gerne til en anden tykkelse, hvis den passer bedre til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *