Pas på dig selv, når du arbejder

Det er vigtigt at passe på kroppen, når du arbejder, for du skal bruge den i mange år. Med et ståbræt fra Ergopartner kan du komme op af kontorstolen og den stillesiddende position.

Måske du har prøvet det med, at du egentlig gerne vil stå op på arbejdspladsen for at undgå den stillesiddende position en hel arbejdsdag igennem, men har måttet droppe det, fordi du simpelthen fik ondt fødder, knæ eller hofter? Det er der mange, der oplever, fordi de måske ikke er så vant til at stå op i længere tid. 

Men lige præcis det problem kan et ståbræt fra Ergopartner hjælpe dig af med. Det er et ergonomisk hjælpemiddel med flere forskellige funktioner.Et ståbræt kan nemlig få dig op af kontorstolen, så du øger din blodcirkulation og får forbrændt mere energi, end hvis du sidder ned. Men med et ståbræt behøver du ikke at stå stille. Med det nye Active Stand ståbræt kan du vippe langsomt fra side til side og på den måde både aktivere balance og muskler. Du skaber altså masser af bevægelser i kroppen, og på den måde kan både muskler og forskellige led trænes, og så er det rigtig godt for både skuldre og nakke, fordi siddende positioner oftest går ud over nakken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *