Få mere energi med en miniferie i vinteren

Vinterhalvåret kan hurtigt komme til at føles som en lang periode med lidt mindre energi end normalt. Men det er der heldigvis råd for. Med en miniferie kommer du lidt væk fra hverdagen og kan vende tilbage med ny energi. Vi har samlet 3 slags miniferier her, som du kan overveje til vinteren.

Aktiv ferie

Du kan tage på aktiv ferie på mange forskellige måder. Det fede ved en aktiv ferie, er at du kan få tankerne fra hverdagen lidt væk, når du bevæger dig.

Du kan fx tage på vandretur til Harzen, der ligger i Tyskland. Når du vandrer kan du slappe af, samtidig med at du får bevæget dig på en gode måde. Og hvis du tager på vandretur i efteråret, er der flotte landskaber med gul-orange blade som venter på at blive udforsket.

Du kan også tage på skiferie. Skiferie er den perfekte miniferie om vinteren. Her kan du få tanker lidt væk fra hverdagen på en sjov måde. Der findes mange gode skidestinationer i både Norge og Sverige, så du behøver ikke at tage langt væk, for at komme på skiferie.

 

Byferie

Kan du godt lide bylivet, skal du uden tvivl tage på byferie i løbet af vinteren. Du kan tage til en af de storbyer der ikke ligger alt for langt fra Danmark som fx London eller Paris.

Du kan både komme til Paris og London på omkring 2 timer, så det kan sagtens betale at tage på miniferie til en af de to byer.

I begge byer kan du tage på besøg hos de mest populære seværdigheder. I Paris kan du tage et smut forbi Eiffeltårnet og kunstmuseet Louvre og i London kan du besøge Tower of London og British Museum.

Du kan også finde mange små hyggelige caféer rundt omkring i gaderne, så du kan få nogle gastronomiske oplevelser.

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at du nemt kan få et par dage til at gå i enten Paris, London eller en anden storby, som du godt kunne tænke dig at besøge. Hvis du skynder dig kan du oven i købet være heldig at finde et par billige flybilletter og så er det bare om at komme af sted.

 

Hygge i Danmark

En tredje god miniferie, som du kan tage på, er en ferie med hygge herhjemme i Danmark. Du kan leje et sommerhus herhjemme, og slappe af på den måde.

Når du holder ferie hjemme i Danmark, kan du slappe af på en helt andet måde, fordi der ikke kommer så mange nye indtryk, som når du er af sted i udlandet.

Du kender sikkert godt, at du efter en god ferie i et andet land, trænger til at komme hjem for at slappe rigtigt af. Så hvis du trænger til at slappe af og lade helt op kan du sagtens gøre det uden at tage langt væk.

Du kan leje et sommerhus et sted, som du godt kunne tænke dig at besøge. Du kan fx tage til Skagen, der både har smuk natur og små hyggelige gader med små caféer. Du kan også besøge Sønderjylland, og tage på kulturoplevelser eller spise lækker mad fra det sønderjyske køkken.

 

Husk sundheden når du tager på ferie

Når du tager på miniferie, er det er en fordel at huske sundheden imens du er af sted. Der skal selvfølgelig være plads til at synde, når vi holder ferie, men i hovedtræk er det en god idé at holde en sund linje.

Du kan have sundheden med ved at tage et par proteinbarer med til, når du er på tur. Når du er afsted på tur, kan det godt blive nemt at købe noget usundt undervejs. Men hvis du fx sørger for at have en quest bar med dig, bliver det nemmere ikke at falde i de usunde fælder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *