Hvordan kommer man af med sine åreknuder?

Det spørgsmål har du måske ofte stillet dig selv. Nu findes der svar, for Åreknudeklinikkerne er specialister i at behandle åreknuder sikkert og effektivt.

Der er mange forskellige måder at fjerne åreknuder på. Alt fra operation til laserbehandling. Det vigtigste er, at de kommer væk. Åreknuder kan nemlig give problemer med hævede ben, misfarvninger på benet, årebetændelse, der gør ondt og i særlige tilfælde dybe blodpropper.

Først en forklaring på, hvad åreknuder rent faktisk er for noget, og hvad de skyldes. Det er lange, tykke, slyngede blodårer, der ses tydeligt under huden. De kan ikke finde ud af at transportere blod som de skal, fordi veneklapperne, som fungerer som en slags ventiler, ikke virker rigtigt.

Og så til de forskellige behandlingsmetoder. Behandling af åreknuder kan blandt andet ske ved operation, ultralydsvejledt skum, indvendig laser, Vnus Closure eller en kombination heraf. Generelt lægges der ved alle behandlinger vægt på, at alle synlige åreknuder samt årsagen til dem skal fjernes.

Hvis man før har haft åreknuder og dermed har nogle lidt mere vanskelige åreknuder, så kan det være godt at kunne vælge mellem forskellige behandlinger. Og så er det for mange en vigtig faktor, at ikke bare årsagen til åreknuderne fjernes, men at også de synlige åreknuder også fjernes, sådan at man ikke længere kan se dem. Det gøres ved hjælp af “udtrækning” af åreknuderne gennem flere 1 – 2 mm snit i huden, som ikke skal sys, og ikke efterlader ar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *