Boost selvværdet med et frisk udseende

Der findes fysisk sundhed, og så findes der psykisk sundhed. Den optimale situation er, når de 2 tilstande går hånd i hånd. Selvom du træner regelmæssigt og er fysisk sund, kan en negativ selvopfattelse hæmme dig psykisk.

Dit ansigt spiller en afgørende rolle, når det kommer til udseende. Som bekendt dannes et indtryk af et menneske i løbet af de første 7 sekunder. Er du ked af uønskede rynker i ansigtet, kan det blokere dit selvværd, uanset hvor veltrænet og fit din krop er.

Botox kan blive dit redskab til at opnå den optimale tilstand af fysisk og psykisk sundhed.

Smertefri og naturlig rynkebehandling med botox

Botox er et anerkendt og godkendt lægemiddel, som anvendes til såvel medicinske samt kosmetiske behandlinger. Når lægemidlet injiceres ind i musklerne i dit ansigt, vil det have en afslappende effekt, som resulterer i et mere glat ansigt uden rynker.

Botox anvendes til at reducere uønskede rynker i ansigtet, og det er en skånsom og smertefri behandlingsform.

Mennesker i alle voksne aldersgrupper gør brug af Botox behandlinger, og i hvert enkelt tilfælde vil der blive tilrettelagt et individuelt behandlingsforløb.

Når du får reduceret de uønskede rynker i ansigtet, vil du opnå et friskere udseende. Tilfredsheden med og glæden over at have et friskt ansigt spiller positivt ind på dit selvværd. Mens uønskede rynker kan være med til at få dig til at se ældre ud, kan et frisk ansigt give dig den modsatte effekt.

Individuelt behandlingsforløb i henhold til dine ønsker

Når du vil have succes med din rynkebehandling, skal du først og fremmest vælge en professionel klinik, som er godkendt til at udføre behandlingerne med Botox. Her vil personalet være specialuddannet til at foretage behandlinger, og de vil have ekspertise i forhold til at give dig det bedste behandlingsforløb.

Når dit behandlingsforløb fastlægges, tages der udgangspunkt i dine ønsker.

Det professionelle klinikpersonale er uddannet til at behandle de uønskede rynker, samtidig med at de unikke og dynamiske linjer i dit ansigt bevares.

Der er forskel på, hvor mange behandlinger du har brug for.

Botox er et naturligt lægemiddel, som udskilles via din urin. Der vil i de fleste tilfælde være behov for at gentage behandlingen efter 3 til 6 måneder.

Du vil kort tid efter første behandling kunne se de udglattende effekter i huden.

Boost af selvværd kommer dig til gode på mange områder

Når du booster dit selvværd, vil det afspejles på mange områder. Primært får du styrket din psykiske sundhed, da du booster din hjerne med glædeshormoner. En øget produktion af blandt andet endorfiner i hjernen vil givet dig et øget, fysisk og mentalt overskud.

Du kan opleve, at din psykiske sundhed giver dig øget, fysisk overskud og en større grad af drive og energi.

Disse effekter kan komme dig til gode både i fitnesscenteret, i privatlivet samt på jobbet.

Når du booster dit selvværd og opnår et udseende, som du er glad for og tilfreds med, vil det resultere i, at du kan præstere bedre i forskellige sammenhænge og blive den bedste udgave af dig selv.