Skærer du tænder om natten? Brug en bideskinne

Hvis du har problemer med, at du skærer tænder om natten, så er der flere muligheder for at gøre noget ved det. Det er nemlig hverken rart eller sundt for dine tænder, når du skærer dem om natten.

Hvad er en bideskinne?

En bideskinne er en skinne af plast, der hjælper mod at skære tænder om natten. Men hvorfor skal man bruge en bideskinne? En bideskinne hjælper, fordi den aflaster dine tygge- og kæbemuskler. Den gør, at du ikke skærer tænder og derfor heller ikke slider dine tænder eller spænder i dine kæbemuskler.

Hvornår bør du kontakte din tandlæge?

Det er ikke altid til at vide selv, om du skærer tænder, fordi du sover. Derfor er det ofte en partner, der bemærker det og gør opmærksom på det. Ellers er det en god idé at lægge mærke til, om du oplever ømhed i dine kæber eller hovedpine, når du vågner, hvis du mistænker dig selv for at skære tænder. Du bruger nemlig mange kræfter på at spænde i dine kæber om natten, hvis du skærer tænder, så det resulterer ofte i en hovedpine.

Hvis du finder ud af, at du skærer tænder, er det en god idé at kontakte din tandlæge. Det er nemlig ikke sundt for dine tænder, fordi det slider dem. Det er derfor en stor hjælp med en bideskinne. Vores Tænder er din tandlæge nær Lyngby og Storkøbenhavn.

Hvornår er en bideskinne nødvendig?

Hvis du finder ud af, at du skærer tænder, så er der ikke nogen grund til ikke at kontakte din tandlæge og få lavet en bideskinne. Du gør kun dig selv en stor tjeneste ved at gøre det. Du risikerer nemlig også at opleve smerter i dit ansigt, svimmelhed m.m., når du skærer tænder. Derfor er det en rigtig god idé at bestille en tid hos din tandlæge i sådan et tilfælde.